Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Forza Βελβεντό!!!!! Μπορούμε μέχρι και τη Fergini να νικήσουμε!!! Βεντούζες απάνω τους...






Για την ιστορία το Βελβεντό νίκησε τους Ακρίτες 5-2
Μέγας χορηγός, καφέ πικαντίλι!


Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου θύμησε...
Σαΐτα στον αιφνιδιασμό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με ποιούς????? με τη FERGINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


θα τους παίζουμε βεντούζες απάνω τους...


το χ θα το παίξουμε...

Bohemian Rapsody Fail !!!!!!



Την καλύτερη στιγμή.....

το ελληνόμετρο

Η δημιουργία εντυπώσεων είναι αυτό που μένει. Σε μια κοινωνία που μετράει το φαίνεσθαι και όχι το είναι, μπορείς να ρίξεις λάσπη χωρίς αποδείξεις, να βγάλεις τους λοβοτομημένους οπαδούς σου στο δρόμο, να κάνεις το κομμάτι σου στη βουλή και όταν αποδειχθεί η αλήθεια να απαντας αόριστα και να κανεις την κότα. Άλλωστε τα οικονομικά συμφέροντα που σε έχουν φέρει στη θέση που είσαι δεν θα αφήσουν να γίνει και μεγάλο το θέμα. Πάλι κερδισμένος θα είσαι γιατί σε έδειξαν τα κανάλια.

Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην υπόθεση με τη κα. Δραγώνα και τις κατηγορίες από το ΛΑΟΣ για "ανθελληνισμό". Είναι γνωστό ότι ο ΛΑΟΣ κατέχει το ελληνόμετρο και μπορεί να αποφανθεί για τον καθένα αν είναι αρκούντως Έλλην. Δεδομένο 1: κάποιος έφτιαξε ένα άρθρο στο οποίο κατηγορεί την εν λογω κυρία. Μπράβο του. Ας το δημοσιεύσει όπου θέλει. Ο καθένας διαβάζει και αξιολογεί τις πηγές του. Δεδομένο 2: Ο ελληνοχριστανοπατριωτικός χώρος - που δεν φημίζεται και για την κριτική του σκέψη- κάτι τέτοια άρθρα τα διαδίδει και αναδημοσιεύει ταχύτατα. Συνεπώς έφτασε και στα χέρια του Καρατζαφύρερ ο οποίος και το παρουσίασε στη Βουλή κατακεραυνώνοντας τους πάντες.

Παρόλα αυτά, μεχρι τώρα όλα είναι κάπως αναμενόμενα. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Είναι όμως δυνατό να μην παραδέχεσαι μετά το λάθος σου; Είναι δυνατό να μην λές έστω ότι "πράγματι πιστεύω ότι η κυρία είναι ανθέλλην αλλά με το συγκεκριμένο άρθρο πλανήθηκα"; Πως μπορείς μετά από αυτό να θεωρείσαι αξιόπιστος συνομιλητής στο κοινοβούλιο; Ζήτησε κανείς επανόρθωση; Προβλήθηκε το θέμα απο τα ΜΜΕ; Ναι, αλλά μόνο η πρώτη φάση με τις κατηγορίες. Άρα τελικά ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις; Όσοι μάχονται για να συνεχίσουν τα παιδιά να μαθαίνουν όλους τους λόγους της υπεροχής των Ελλήνων έναντι των υπόλοιπων ανθρώπων της γης.

Λευκό Αιμοσφαίριο - Βακτήριο: 1-0

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ενός κακού....Αμερικάνοι έπονται



Ακόμα και οι ίδιοι οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι αναρωτιούνται πλέον ανοιχτά, αν οι ΗΠΑ επωφελούνται της θεομηνίας που έπληξε την Αϊτή για να αρπάξουν τη χώρα και να τη θέσουν υπό την κατοχή τους.

Περίπου 11.000 πεζοναύτες και λοιπές ειδικότητες (μόνον αλεξιπτωτιστές δεν έχουν ρίξει ακόμα) έχουν αποβιβαστεί και πρόκειται να φτάσουν εντός των προσεχών ημερών.




Οι φωτογραφίες των Αμερικανών στρατιωτών να προσεδαφίζονται με ελικόπτερα μπροστά απ' το ερειπωμένο Προεδρικό Μέγαρο της Αϊτής είναι εμβληματικές.

Μετά τον σεισμό η ακρίδα.




Ηδη η Γαλλική Κυβέρνηση (διά του υφυπουργού που ευθύνεται για την ανθρωπιστική βοήθεια) μιλάει, ή μάλλον διαμαρτύρεται για Αμερικανική κατοχή στην Αϊτή.

Μια περιοχή άκρως ευαίσθητη, δίπλα στην Κούβα, στην καρδιά της Καραϊβικής, στην πόρτα της Λατινικής Αμερικής (απ' το μέσα μέρος).

Να σημειωθεί πρέπει επίσης ότι στην καταστροφή της Νέας Ορλεάνης απ' τον τυφώνα Κατρίνα, ούτε τόσο πολύ στράτευμα στάλθηκε (μάλιστα σε μητροπολιτικό έδαφος) ούτε τόσο γρήγορα.

Dear Van Gogh

Χριστούγεννα κατόπιν εορτής


ΜΙΑ γυναίκα από τις πιο ορεινές περιοχές της Σκωτίας, τα «Σκωτσέζικα Χάιλαντς», όπως λέγονται, έφυγε από το σπίτι της πριν από 30 περίπου μέρες για να αγοράσει γαλοπούλα για το χριστουγεννιάτικό της τραπέζι και μόλις προχθές κατάφερε να επιστρέψει.

Η κ. Κέι Γιούρ, 54 ετών, ζει μαζί με τον άνδρα της Τζον, 57, στο μικρό σπιτάκι του φαροφύλακα, στο Κέιπ Ραθ, στην πιο βορειοδυτική «μύτη» της Βρετανίας. Εκεί, εκτός του ότι έχουν «την ωραιότερη θέα στον κόσμο», είναι ιδιοκτήτες μιας πολύ γραφικής καφετέριας, που είναι αγαπημένο στέκι ντόπιων και επισκεπτών. Ξεκίνησε λοιπόν η καημένη, στις 23 Δεκεμβρίου, να κατεβεί στο Ινβερνές για τα χριστουγεννιάτικά της ψώνια. Ο άνδρας της την πήγε, περίπου 18 χιλιόμετρα, με το αυτοκίνητο σε ένα επίνειο, από εκεί πέρασε με μικρό πλοιάριο απέναντι, στο Κάιλ του Ντάρνες, απ' όπου την παρέλαβε ολιγοθέσιο λεωφορείο (μινιμπάς) για τον τελικό της προορισμό.

ΣΤΗΝ επιστροφή, όμως, είχε ήδη «κτυπήσει» την περιοχή, όπως άλλωστε σχεδόν όλη τη Βρετανία, η σφοδρή κακοκαιρία και έτσι έφτασε μεν με το μικρό λεωφορείο ώς το Ντάρνες, πέρασε απέναντι με το πλοιάριο, αλλά εκεί δεν μπόρεσε, από τα πολλά χιόνια, να φτάσει ο άνδρας της με το αυτοκίνητο για να την παραλάβει. Η κ. Γιούρ αναγκάστηκε, λοιπόν, να επιστρέψει στο Ντάρνες, όπου έκανε Χριστούγεννα με φίλους σε ένα καραβάνι, ενώ ο κ. Γιούρ έμεινε στο σπίτι του φάρου και τα γιόρτασε μόνος του.

Ο δρόμος άνοιξε μόλις προχθές, και το ζευγάρι ξανάσμιξε. Το... αναδρομικό γιορτινό τους τραπέζι ήταν υπέροχο και η γαλοπούλα νοστιμότατη. Κι ήταν, σίγουρα, αυτό που λέμε «Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ».




The Denzel Washington Venn Diagram

Μετά το Τhe Morgan Freeman Chain of Command το Maxim ξαναχτυπά.

Σεργουλόπουλε εσύ superstar

Τα τελευταία κατορθώματα του Φώτη...






Είδωλο!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ο vistabetατζής

Σύγχρονος οδηγός επιτυχίας του σωστού του άντρα...
Μεθοδολογία εύρεσης σημείου g, το οποίο υπάρχει μην ακούτε τι λέγεται..

Remi Gaillard: 10 χρόνια επιτυχίες




στο video που τραγουδάει παθιασμένα τον εθνικό ύμνο με τη γαλλική ομάδα βόλλεϋ αντίπαλος είναι η Ελλάδα. Στο τέλος θα ανταλλάξει χειραψίες με τους έλληνες παίχτες.

Nothing Else Matters

Όταν η Αρετή Κετιμέ γνωρίστηκε με το Γιώργο Νταλάρα έχασε κάθε ευκαιρία να ερμηνεύσει κάτι ανάλογο

FRIENDS: the highschool years

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Το αυθεντικό αισθηματολόγιο και ο Έλληνας Fred Astaire

Από την εκπομπή Το πορτραίτο της Πέμπτης με τον Φρεντυ Γερμανό (1976)


Από την εκμπομπή αλάτι και πιπέρι με τον Φρέντυ Γερμανό


Χωρίς σχόλια

αυτοσχεδιασμοί που έμειναν στην ιστορία








ποιος μπορεί σήμερα να φανταστεί τη Λάμψη χωρίς το "Here's Johnny";;;