Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Glowing Worms

Σκουλήκια που λάμπουν δημιουργούν μαγευτική ατμόσφαιρα σε σπήλαιο της Νέας Ζηλανδίας





Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Childhood Heroes

Creative Truths

The Perry Bible Fellowship






Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Συντηρητικά: Το ελιξίριο της νεότητας!

Γυρίζοντας από τις διακοπές βρήκα μια πράσινη φέτα ψωμί του τόστ, και 5 μικροσκοπικά αφυδατωμένα μανητάρια στο ψυγείο μου. Έλειψα 10 μέρες.

Η Sally Davies δημιούργησε το Happy Meal Art Project, φωτογραφίζοντας ένα Happy Meal των McDonald's επί 137 μέρες. Πόσες μέρες χρειάστηκε για να μουχλιάσει το ψωμί;

Μέρα Πρώτη



Μέρα 94η



Μέρα 137η


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Robert Cattinson

Αυξημένη Εντροπία

Ομοιότητες μέρος βού

Λοιπόν ο Γιώργος Κοψιδάς απ' το μίλα μου βρώμικα είναι ο Frank Zappa. (Δε μοιάζει, είναι)

O Julio Νίκος Γαλανός εκτός από offside είναι και ξάδερφος του Jimmy Page.


Ο Γιάννης Βασιλείου επειδή δεν τα πήγε καλά με τους Fleetwood Mac με το καλλιτεχνικό «Lindsey Buckingham» , συνέχισε την καριέρα του στην Ελλάδα και αποθεώνεται όποτε τραγουδάει το «με καίς με καίς, εσύ με καίς, όταν δε σε βλέπω……(wait for it)…… εσύ με καίς (δεν το περίμενες ε;)»


Η Μαρία Ηλιάκη θυμίζει την αγαπημένη πρωταγωνίστρια εκπαιδευτικών ταινιών του μεγάλου Marc Dorcel, κυρία Regina Ice, πράγμα που κάνει τον Νότη Χριστοδούλου να γίνεται ταύρος όποτε τη βλέπει!
Η

Ο Gordon Ramsay ήταν ο αναπληρωματικός του Dieter Bohlen στην περιοδεία των modern talking “Cheri Cheri Lady Tour 85 “ και τάιζε τον Thomas Anders στο στόμα. Επίσης να τονίσω ότι για εμάς τους λάτρεις της italo disco, ο Dieter Bohlen είναι ο δεύτερος άνθρωπος που μπορεί να δείρει τον Chuck Norris μετά τον Seagal.