Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Η αποτελιοτική σύμπτωση


 Πριν σας αφήσω να απολαύσετε το παρακάτω γράμμα, το οποίο αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα, πρέπει να σας δώσω μερικές πληροφορίες ώστε να κατανοήσετε το μεγαλείο του.

Ο κύριος Γιώργος και η κυρία Αννέτα λοιπόν είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που μένουν στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας. Ο Βασίλης και ο Δημήτρης (τα παιδιά των από πάνω) είναι δύο παιδιά στην εφηβεία, από αυτά που κάνουν τον πατέρα να κλαίει το πεντοχίλιαρο που έδωσε στην μαία που με χαρά του είπε: "it's a boy! its a boy!"

Ο Βασιλοδημήτρης λοιπόν (δεν ξέρω ποιος είναι ποιος, οπότε για τις ανάγκες αυτού του post θα τους θεωρούμε μία οντότητα) έχει το εξής πολύ συνηθισμένο χόμπυ: στον ελεύθερό του χρόνο, του αρέσει να βάζει φωτιά σε χαρτάκια και να τα πετάει από το παράθυρο του δωματίου του, με αποτέλεσμα να έχει βάλει ακόμα και φωτιά στην τέντα του κυρίου Γιώργου και της κυρίας Αννέτας (των από κάτω).

1 Ιανουαρίου 2010 λοιπόν, και έχουμε μαζευτεί σε ένα σπίτι για να κάνουμε ρεβεγιόν. Ο κύριος Γιώργος και η κυρία Αννέτα έρχονται και μας παρουσιάζουν το παρακάτω γράμμα, που τους είχε παραδώσει ο Βασιλοδημήτρης, την προηγούμενη μέρα. Απολαύστε το.


Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο και την κυρία Αννέτα που μας παρέδωσαν το γράμμα για να το ανεβάσουμε. Ευχαριστούμε το Βασιλοδημήτρη που το έγραψε. Ευχαριστούμε και το φροντιστήριο Κορυφή που τους έχει βοηθήσει στο να αναπτύξουν τόσο καλά το γραπτό λόγο, αλλά και τις γνώσεις φυσικής που τους έχει προσφέρει (πως ανάβεις φωτιά παίζοντας με μία πέτρα)

PS. Γιώργο και Αννέτα, σας εύχομαι να αποκτήσετε μία υγιέστατη και πανέμορφη κορούλα. Να μεγαλώσει και να την δείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Και παρακαλώ πολύ, το δεύτερο να είναι αγοράκι, για να έχει παρέα ο Γιώργος στο γήπεδο!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re pou to ksero afto to gramma?

Ανώνυμος είπε...

anti kai na kamarosoyn tin koroyla toys pirosbesti.......

Δημοσίευση σχολίου