Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Girls

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Περιμένοντας την Αλίκη...

..που είναι σαφώς μια από τις πιο αναμενόμενες τανίες της χρονίας, κάποιοι θα έχουν τη χαρά να επισκευθούν την έκθεση του Tim Burton στο ΜοΜΑ. Ταινιάκια, μαριονέτες, φωτογραφίες, σκίτσα και πολλά άλλα δείγματα της πλούσιας φαντασίας του καλλιτέχνη.

Ακολουθεί trailer




και Λινκ για την Αλίκη (η disney δεν επιτρέπει το embed)

Μάθε Παιδί μου Ανακύκλωση

6 χρόνια στο δημοτικό....
6 χρόνια στο γυμνάσιο....
6 χρόνια στο πανεπιστήμιο...
6 που ειμαι στο εξωτερικό...
6 χρόνια που δεν πήγαινα σχολείο...

Τόσα χρόνια για την ανακύκλωση μου λένε...
Εντάξει θα τα πάω στον μπλε καδο, αφού τον βρώ πρώτα.

Ανακυκλωσε,χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο, μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές
Χάρισε βιβλία, χάρισε ρούχα, χάρισε και αγάπη, μην τσιγκουνεύεσαι..


ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ:


Ποτ πουρί - Φτηνή απάντηση

Δυστυχώς δεν βρίσκω το βίντεο με τον Attica που λέει σε ένα παιδί να βάλει αλοιφούλα...για τους πόνους.
*Προσοχή στην ατάκα μην τολμήσεις να βάλεις κερί. Ο λεγόμενος και Κώλος - Μανουάλι



ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ





Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Τα θέλει ο κώλος του

Τους ζηλεύω κάποιους ανθρώπους. Γι'αυτούς τα πάντα στη ζωή διέπονται από νόμους. Για τα πάντα υπάρχει μια προκαθορισμένη λύση που είναι η σωστή. Ζηλεύω τους ηλίθιους και όλους έχουν βολευτεί στην πλάνη τους γιατι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Τι να τους πεις και τι να καταλάβουν....

Το απάνθρωπο, άγριο κι αμόρφωτο πρόσωπό της δείχνει για ακόμα μιαν φορά η Εκκλησία της Ελλάδος κατά το μέρος της εκείνο που διώκει τον γκέι ακτιβιστή κ. Λύο Καλοβυρνά με αγωγή στα δικαστήρια για 1.000.000 Ευρώ (!!!)...

Πρωταγωνιστής της θεάρεστης αυτής δίωξης ο Ιαβέρης... με συγχωρείτε, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, διότι, λέει, εθίχθη επειδή ο κ. Λύο Καλοβυρνάς στηλίτευσε τη στάση του Δεσπότη για τη δολοφονία του μακαρίτη Σεργιανόπουλου και την ομοφυλοφιλία γενικότερα.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή αυτήν τη δολοφονία έχει αναφέρει δημοσίως και εις επήκοον του ποιμνίου ότι οι γκέι είναι «ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων»...!!!

Και για όσους δεν έμειναν με άλαλα τα χείλη, ο και ψυχιατραράς αυτός Καλός Ποιμήν, ο Δεσπότης (ωραίος, όντως, όρος) Πειραιώς Σεραφείμ έβγαλε και ως δικαστής το συμπέρασμα ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του» -το γνωστόν και φρικώδες «οι τέτοιοι πάνε γυρεύοντας»...

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Puttin' On the Ritz

Όταν είμαι στις μαύρες μου, ανοίγω το youtube και βλέπω διάφορα από τα αγαπημένα μου βίντεο. Το ακόλουθο είναι ένα από τα μεγαλύτερα αντικαταθλιπτικά μου.


μετά δεν κρατιέμαι και θέλω και την επίσης λατρεμένη έκδοση από το young frankenstein

Φρομ δις ποίντ οφ βγιού...


Ως τρίτος σε πολλές σχέσεις και ως η γωνία ΒΑΓ (με την διχοτόμο ΑΔ να κρέμεται ανέμελα) ισοσκελών και ισόπλευρων τριγώνων (βλ. φώτο), να ευχαριστήσω το διαδίκτυο για τα καλά που μας έχει προσφέρει.

Μην κατηγορείτε το διαδίκτυο, γιατί στη σύγχρονη τούτη εποχή κάποιοι από εμάς βρήκαμε το άλλο μας μισό και γιατί όχι μία διαφορετική νότα στη ζωή μας εκτός πενταγράμμου.




ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ:

Μαθήματα Δημοσιογραφίας

Επεισόδιο 1: Η γέννηση της είδησης

Κατά την εποχή του Internet, το να εντοπίσεις μια είδηση για να προβάλλεις στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή έστω στην εφημερίδα που γράφεις είναι πολύ πιο απλό απ’ ότι ήταν 10 χρόνια νωρίτερα. Αφήνω κατά μέρους τη συζήτηση για το «τί αποτελεί είδηση» και δέχομαι ότι είδηση μπορεί να είναι μια αγγελία που δημοσιεύτηκε σε site γνωριμιών.

Η αγγελία λέει Αν είσαι στην Πάτρα και σε ενδιαφέρει η επαφή με νέο και πολύ ερωτικό ζευγάρι με ανοιχτό μυαλό στο θέμα του sex, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε αν το μήνυμά σου έχει πραγματικό ενδιαφέρον, περιλαμβάνει φωτογραφίες του ζευγαριού και φαντάζομαι κάποια στοιχεία επικοινωνίας. Είναι όμως 2 γραμμές και ο δημοσιογράφος πρέπει να γράψει άρθρο 250 λέξεων.

Προσπαθεί, λοιπόν, ο δημοσιογράφος – ψυχολόγος να εισχωρήσει βαθιά στον ψυχικό κόσμο του ζευγαριού και να να δεί τα βαθύτερα αίτια της «δημοσίευσης μιας αγγελίας στο internet». Αυτό είναι, φυσικά, το περίεργο και όχι ότι ψάχνουν ένα άτομο για να κάνουν τρίο. Το τρίο είναι το φυσιολογικό, αυτό που μάθαμε απ’ τους παππούδες μας. Αλλά γιατί στο internet;;;; Η απάντηση ονομάζεται ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

Σε απόγνωση βρίσκεται ένα νεαρό ζευγάρι Πατρινών, το οποίο ψάχνει εναγωνίως τρίτο άτομο προκειμένου να δώσει ανάσα στη σεξουαλική του σχέση. Ναι, λοιπόν, απόγνωση και αγωνία. Το άρθρο ξεκινά με δράμα και σασπένς...

Αφού γύρισε κάθε γωνιά της πόλης και δεν κατάφερε να βρει κάποιον ή κάποια ενδιαφερόμενη, αποφάσισε να βάλει αγγελία σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα του Διαδικτύου, μπας και κάποιος φιλοτιμηθεί και το τιμήσει με την παρουσία του. Ποιός δεν φαντάζεται το απελπισμένο ζευγάρι να σαρώνει σπιθαμή προς σπιθαμή την πόλη για να βρεί το ένα τρίτο που αναζητά, μοιράζοντας flyers, ρωτώντας τους περαστικούς, βάζοντας αφίσες στους τοίχους... Η ανάγκη και η απελπισία δεν τους άφησε άλλα περιθώρια από το ναβάλουν την αγγελία τους στο Διαδίκτυο «μπας και κάποιος φιλοτιμηθεί και το τιμήσει με την παρουσία του». Ζητάμε δηλαδή καποιον να κάνει το ψυχικό!!!

Μάλιστα προκειμένου να πείσει τους υποψήφιους παρτενέρ έβαλε δίπλα από τις «εκκλήσεις» του και τέσσερις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Οι δυο τους γυμνοί σε ερωτικές στάσεις και σε κοντινά πλάνα από τις σεξουαλικές τους στιγμές. Όταν θες να νοικιάσεις σπίτι είναι λογικό να βαλεις φωτογραφίες του σπιτιού στην Αγγελία για να δεί ο άλλος τί παίρνει. Όταν ζητας κάποιον να «σε πάρει» δεν πρέπει να δεί ο καημένος (που θα κάνει το ψυχικό ντε) τι θα πάρει;

Η αγγελία έχει δημοσιευθεί από τις 8 Οκτωβρίου και έχει αρκετά μεγάλη ανταπόκριση, γεγονός που ίσως αναγκάσει το ζευγάρι να μπει στη διαδικασία του κάστινγκ. Όταν δηλαδή θέλουμε να νοικιάσουμε σπίτι το δίνουμε στον πρώτο τυχόντα; Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντάκτης του άρθρου είναι πεπεισμένος ότι το ζευγάρι της αγγελίας έχει σοβαρούς σκοπούς. Ζητάει ένα άτομο για μόνιμο σοβαρό δεσμό τριών που θα βασιζεται στην αμοιβαία αγάπη και κατανόηση. Η περιπτωση να θέλουν να δοκιμάζουν διαφορετικό παρτενέρ κάθε βδομάδα απορρίπτεται ως αντιχριστιανική.

Και τώρα τι λείπει;; Ο Επίλογος….

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το Διαδίκτυο και οι υπηρεσίες του προσφέρουν ένα μεγάλο πεδίο ερωτικής δράσης για νέους και πιο ώριμους ( δηλαδή για όλους, αλλα όπως το έγραψε χησιμοποίησε 4 λέξεις επιπλέον) που αναζητούν τη διαφορετικότητα στο κρεβάτι τους ( ή απλά έναν σύντροφο για μόνιμο δεσμό ή για απλή σεξουαλική σχέση…εδώ είχε άλλες 10 λέξεις αλλά μάλλον ο συντάκτης ήταν κουρασμένος). Και όπως διαπιστώνουμε, ακόμη και νέα ζευγάρια επιθυμούν να βάλουν πλέον ένα ακόμη άτομο στη σχέση τους (το τρίο αγαπητέ αναγνώστη δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγαλυτέρων, μπορείς κι εσύ ο under 40), είτε πρόκειται για γυναίκα είτε για άνδρα (όχι δεν κάνουμε διακρίσεις, ανάλογα με τα γούστα….).

Σήμειωση: Πιθανότατα το άρθρο γράφτηκε από κάποιο νέο δημοσιογράφο που δουλεύει με μπλοκάκι, παίρνει ψίχουλα και πρέπει να γράφει τουλάχιστον 5 σαν κι αυτό κάθε μέρα. Το παιδί κάνει τη δουλειά του και δεν φτάει σε τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι εγκρίνουν τα άρθρα αυτά και κάποιες εφημερίδες τα δημοσιεύουν.

To άρθρο είναι της ΕΣΠΡΕΣΣΟ και αναδημοσιεύτηκε στο theBEST.gr

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Μούφα το Alter Ego


Λες να βλέπεται η νέα ταινία του Ρουβά;;;;

Αυτό τουλάχιστον προσπαθει να με πείσει ο Δανίκας σήμερα στα Νέα. Η προσωπική μου εμπειρία έρχεται αποκλειστικά και μόνο από το τρέιλερ, το οποίο είναι επειικώς αστείο. Η μάλλον μου φαίνεται αστείο να βλέπω το Ρουβά να κανει τον κακοποιό/απαγωγέα/υποψήφιο δολοφόνο (δεν έδωσα και πολλή σημασία).



Πάρ όλα αυτά η συνέντευξη έχει και καλά σημεία

Δανίκας: Δεν μετάνιωσες για την Εurovision;
Ρουβάς: Συμβαίνει στη ζωή. Η μία στιγμή έτσι. Η άλλη γιουβέτσι. Η πρώτη μου εμπειρία ήταν συναρπαστική. Το ίδιο και η δεύτερη. Για εσάς τους θεατές είναι ένα πανηγύρι. Για εμένα που συμμετείχα ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Όχι, δεν ήταν λάθος. Άλλωστε μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Δανίκας:Έμαθες από το μεγάλο λάθος του Αlter Εgo;
Ρουβάς: Δεν ήταν εντελώς μούφα. Ναι ήταν ΜΟΥΦΑ, αλλά όχι εντελώς....!!!! (Για το αν ήταν λάθος ή όχι δεν μπαίνει συζήτηση... Εγώ πάντως αγαπώ τα λάθη του Σάκη- με διασκεδάζουν) Εδώ ο έμπειρος δημοσιογράφος εντοπίζει την ατάκα που θα γίνει πρωτοσέλιδο "Σάκης: Hταν Μούφα το ALter EGo" - ο Δανίκας δεν ενδιαφέρεται, ισχύει το ίδιο για τα μεσημεριανάδικα;;;;

Δανίκας: Μπαγάσα, ήταν εντελώς μούφα.
Ρουβάς: Υπήρξαν μερικές στιγμές δραματικές που δεν τις πρόσεξες. (Μήπως είχαν κοπεί στο μοντάζ;;;)

Δανίκας: Εξαφανίστηκαν. Όλα αυτονόητα και δήθεν...
Ρουβάς: Ομολογώ. Είχε άφθονα προβλήματα. Το βασικό; Δεν είχε focus. Εδώ ο "ηθοποιός" αναδεικνύει την έλλειψη focus, το πιo κοινό πρόβλημα-μάστιγα της σύγχρονης κινηματογραφικής παραγωγής. Παράλληλα η μικρή Ρουβίτσα δεν θα καταλάβει εύκολα το ότι ο Σάκης αποκηρύσσει το έργο του (Άσε Ελενα, το είπε ο Σάκης, τους είχε τελειώσει το focus!!! Τι είναι το focus που είχε τελειώσει;;; Μάλλον κάτι σαν τα ρεφλεκτέρ που δεν είχανε στη Λούφα και Παραλλαγή)

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Stamatis Laskos