Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Μούφα το Alter Ego


Λες να βλέπεται η νέα ταινία του Ρουβά;;;;

Αυτό τουλάχιστον προσπαθει να με πείσει ο Δανίκας σήμερα στα Νέα. Η προσωπική μου εμπειρία έρχεται αποκλειστικά και μόνο από το τρέιλερ, το οποίο είναι επειικώς αστείο. Η μάλλον μου φαίνεται αστείο να βλέπω το Ρουβά να κανει τον κακοποιό/απαγωγέα/υποψήφιο δολοφόνο (δεν έδωσα και πολλή σημασία).



Πάρ όλα αυτά η συνέντευξη έχει και καλά σημεία

Δανίκας: Δεν μετάνιωσες για την Εurovision;
Ρουβάς: Συμβαίνει στη ζωή. Η μία στιγμή έτσι. Η άλλη γιουβέτσι. Η πρώτη μου εμπειρία ήταν συναρπαστική. Το ίδιο και η δεύτερη. Για εσάς τους θεατές είναι ένα πανηγύρι. Για εμένα που συμμετείχα ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Όχι, δεν ήταν λάθος. Άλλωστε μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Δανίκας:Έμαθες από το μεγάλο λάθος του Αlter Εgo;
Ρουβάς: Δεν ήταν εντελώς μούφα. Ναι ήταν ΜΟΥΦΑ, αλλά όχι εντελώς....!!!! (Για το αν ήταν λάθος ή όχι δεν μπαίνει συζήτηση... Εγώ πάντως αγαπώ τα λάθη του Σάκη- με διασκεδάζουν) Εδώ ο έμπειρος δημοσιογράφος εντοπίζει την ατάκα που θα γίνει πρωτοσέλιδο "Σάκης: Hταν Μούφα το ALter EGo" - ο Δανίκας δεν ενδιαφέρεται, ισχύει το ίδιο για τα μεσημεριανάδικα;;;;

Δανίκας: Μπαγάσα, ήταν εντελώς μούφα.
Ρουβάς: Υπήρξαν μερικές στιγμές δραματικές που δεν τις πρόσεξες. (Μήπως είχαν κοπεί στο μοντάζ;;;)

Δανίκας: Εξαφανίστηκαν. Όλα αυτονόητα και δήθεν...
Ρουβάς: Ομολογώ. Είχε άφθονα προβλήματα. Το βασικό; Δεν είχε focus. Εδώ ο "ηθοποιός" αναδεικνύει την έλλειψη focus, το πιo κοινό πρόβλημα-μάστιγα της σύγχρονης κινηματογραφικής παραγωγής. Παράλληλα η μικρή Ρουβίτσα δεν θα καταλάβει εύκολα το ότι ο Σάκης αποκηρύσσει το έργο του (Άσε Ελενα, το είπε ο Σάκης, τους είχε τελειώσει το focus!!! Τι είναι το focus που είχε τελειώσει;;; Μάλλον κάτι σαν τα ρεφλεκτέρ που δεν είχανε στη Λούφα και Παραλλαγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου