Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

What's the difference

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Βάφοντας τη διάβαση πεζών!

Ημίθεος και βάλε...

Πώς να βάψεις μια διάβαση πεζών με ασφάλεια :
Οι σβησμένες διαβάσεις πεζών είναι ένα φαινόμενο τόσο συχνό, που περνά απαρατήρητο. Ο οδηγός δε σέβεται τη διάβαση, αφού δε φαίνεται καν, και ο πεζός περνάει το δρόμο από όπου μπορέσει (αφού δεν έχει πουθενά εμφανή διαβαση), δυσκολεύοντας έτσι ο ένας τη μετακίνηση του άλλου, και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Αφού λοιπόν κάναμε μια πρωτοκόλληση στην αντίστοιχη αρχή (ο δρόμος μπορεί να υπάγεται στην αρμοδιότητα του δήμου\ της περιφέρειας\του υπουργείου μεταφορών) με την οποία ζητήσαμε να βάψουν τις διαβάσεις της περιοχής/της περιφέρειας/της χώρας(!),αφού μετά από 50 ημέρες (όπως ο νόμος ορίζει), δεν είχαν απαντήσει, κάναμε μια νέα πρωτοκόλληση με την οποία ενημερώνουμε την αρμόδια αρχή πως θα βάψουμε τη διάβαση μόνοι μας! Χρησιμοποιήσαμε ειδική μπογιά που να καλύπτει τις απαιτήσεις του υπουργείου, φορέσαμε ανακλαστικό γιλέκο, και βάφαμε όσο οι πεζοί έχουν πράσινο. Τυπικά,ο νόμος μιλά για αλλοίωση του σήματος οδικής κυκλοφορίας, ενώ εμείς κάνουμε βελτίωση!

Διάβασε το παρακάτω αρχείο,και στείλε στο "επικοινωνία" και στο "www.diavaseis.gr". Θα έρθουμε στη γειτονιά σου να βάψουμε τη διάβαση, δες το βίντεο και το συννημένο αρχείο.
http://www.uniteforfreedom.net/upload...

ολα ειναι απο δω

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

St. Vincent - Marrow (Live @ Austin City Limits)


Μαρμαροκολώνα μου Κουρκουμπίνια έφτιαχνε ο μπαμπάς σου;
Με πήρε από κάτω...

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

REBET HERO