Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

The Shining παρ' το αλλιώς

anarchy

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Το νέο hit: Zaz - Je veux


Πολλοί και διάφοροι όλο και γυροφέρνουν τα τελευταία χρόνια την manouche jazz, gypsy jazz ή όπως αλλιώς... Οι Γάλλοι έχουν περισσότερα δικαίωματα μιας και η ονομασία είναι περίπου σαν την φέτα Π.Ο.Π.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Breast Cancer Foundation Advertising



Συστάσεις προϋπηρεσίας

Επειδή μας αρέσει να μιλάμε με ντοκουμέντα, ναι ο υπερπρωταθλητής σε κινηματογραφικούς φόνους είναι ο Dolph Lundgren (δηλαδή ο Ivan Drago, ο ηθικός νικητής του Rocky IV). Μιλάμε για υπερδιπλάσια νούμερα από τον Σταλόνε.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Άσε με να φύγω Vs. Απαράδεκτοι

Φοβερό βίντεο βασισμένο στο παραστράτημα του Σπύρου ο οποίος παρά τις αριστερές πεποιθήσεις του, όχι μόνο παθαίνει πλάκα με κυριλέ γκόμενα αλλά θα διαφημίσει και τα εσώρουχα του οίκου natalie fontaine...
Το τραγούδι είναι το αγαπημένο της Ναταλίας, ενώ του Σπύρου είναι το "μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά.."

Benjamin Biolay - La superbe


Φέτος την χρονιά την φάγαμε με αυτό και ιδίως το καλοκαίρι... αν και είναι πιο "φθινοπωρινό"

Ανασχηματισμός

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σου είπα να μην παίζεις strangers in the night...

Έφυγες και έχει γίνει η ζωή μου ναυάγιο... με έχουν φάει οι δρόμοι... κι αυτά τα κωλοτσιμπούρια με έχουν πεθάνει...

παίξε τίποτα πιο εύθυμο να κάνουμε κέφι, το brazil πχ.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

NN: O Δημήτρης, οι σχέσεις, κάποια φοβερή αγγελία, η πτώση και ένα τραγούδι για το τέλος…


Ο Δημήτρης (για τον Άλκη):
«Καμία φορά τον λυπόμουνα που τον έβλεπα έτσι μόνο… του ‘φερνα και καμιά γκόμενα, αλλά αυτός γελούσε:
Στη γενιά μου, μου έλεγε, για να αγαπήσουμε τις γυναίκες, θα ‘πρέπε να ‘χουν κάποιες προδιαγραφές θανάτου. Αυτές οι κότες που μου κουβαλάς εδώ, τι προδιαγραφές έχουνε;”
Να σου πω την αλήθεια περίμενα ότι κάπως έτσι θα τέλειωνε…»

Οι σχέσεις:
«Ακόμη και όταν μία σχέση πήγαινε να εξελιχθεί σε μία τυπική σχέση, ή θα έπρεπε να την εγκαταλείψω ή θα έπρεπε να την μπολιάσω με στοιχεία φιλμικά ή λογοτεχνικά, για να την αναβαθμίσω και στη συνέχεια να μπορέσω να τη ζήσω… αλλιώς δεν είχε ενδιαφέρον για μένα. Αυτό οδηγεί, αν θέλεις, σε μία σχιζοφρένεια, αλλά είμαι σχιζοφρενής, και τι έγινε;»


Κάποια φοβερη αγγελία:
«Ζητείται καταθλιπτική νεράιδα, γυναίκα-βαμπίρ, κλεπτομανής πιερότος και κοινός τσαρλατάνος για αντιεξουσιαστικές δολοπλοκίες στο φως του φεγγαριού»

Η πτώση:
«Γλιστράς μέσα σου και είναι σαν πέφτεις με αλεξίπτωτο. Μετά κρατάς την αναπνοή σου και πηγαίνεις χωρίς να αντιστέκεσαι. Και θυμάσαι όλους αυτούς που έκαναν το ίδιο πριν απο σένα. Όλους αυτούς που πέταξαν στο κενό κάτω απο ένα λευκό αλεξίπτωτο. Ένα μάτσο κορόϊδα και χαμένους χωρίς μέλλον, δουλειά και ηλικία που κυνηγάνε ακόμα ένα όνειρο με γυναικείο όνομα. Θα έχω λοιπόν καλή παρέα απόψε....»

Ένα τραγούδι για το τέλος:

3 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Νικολαΐδη