Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

16 λόγοι γιατί οι Goin' Through τραγουδάνε στα μπουζούκια



  1. Γιατί έχουν εδώ και μια δεκαετία λιώσει τα σπορτέξ τους ριμάροντας σε αλάνες και αυτοί οι χώροι διασκέδασης είναι τρόπος να καταξιωθούν αλώνοντας στο μυαλό τους τη μαζική κουλτούρα.
  2. Γιατί θέλουν στις επερχόμενες αυτοβιογραφίες τους (σε 2 τόμους έκαστος) να αποφανθούν με επίσημες συστάσεις συνεργασίας για το ποια κρατάει τα σκήπτρα της εθνικής μπουζουκικής απολυτότητας.
  3. Για να έχουν εύκολο τρόπο να περιγράφουν στη μάνα τους τι δουλειά κάνουν -«τραγουδάω με τη Βανδή»- χωρίς να την τρομάζουν με την πολιτική προέκταση των έργων τους.
  4. Για να δουλεύουν μόνο τρεις νύχτες την εβδομάδα.
  5. Για να έχουν χρόνο τις υπόλοιπες εργάσιμες να χτίζουν το δημόσιο rapper gansta προφίλ τους με την ελεγχόμενη καυστικότητα (μπιπ) στίχων σοκαριστικού μικροβρισίματος.
  6. Για να χτυπήσουν το πολιτικό σύστημα από μέσα, εκτοξεύοντας λογύδρια τζούφιας οργής στις συνεστιάσεις συλλόγων και σε κοπές πίτας.
  7. Για την ικανοποίηση του να βάζουν τη Βανδή να επαναλαμβάνει ηδονικά το όνομά τους με αντίλαλο, ενώ αυτοί ραπάρουν από πάνω λέγοντας πάλι το όνομά τους.
  8. Για να μπορούν να κάνουν συνεργασίες-έκπληξη όπως οι Αμερικάνοι συνάδελφοι.
  9. Γιατί τους αρέσει στις αφίσες να ποζάρουν μουτρωμένοι και με υποψία σιδερικού στη ζώνη.
  10. Γιατί τους χρησιμοποιούν οι αρτηριοσκληρωτικές μπουζουξούδες ως όχημα διείσδυσης στους νέους.
  11. Γιατί κουβαλάνε χρόνια ξανθοπουλικής καταπίεσης και πλέον δεν μπορούν να πουν όχι σε κανέναν.
  12. Γιατί θέλουν να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές στην άτυπη κόντρα tabloid καταμέτρησης «ποιο επάγγελμα προτιμούν τα μοντέλα».
  13. Γιατί το χιπχόπ έχει διεισδύσει βαθιά στην ψυχή του Έλληνα.
  14. Για να τους καλέσει η Σταματέρη.
  15. Για να τους αναγνωρίζει ο περιπτεράς (πιο σημαντικό από το αποπάνω).
  16. Γιατί τους πιέζει το συμβόλαιο να σπρώξουν αθλητικό καπέλο και φόρμα χορηγού και μόνο στα μπουζούκια κινείται το ρευστό.
του GSUS στην LIFO της 5.11.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου