Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Βουβό Πένθος


...επικρατεί στη χώρα μας μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του συγκροτήματος των Scorpions. Η ανακοίνωση έρχεται τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τη χειρότερη, τα τελευταία 15 χρόνια, εικόνα του και οι οπαδοί του εμφανίζονται σαφώς απογοητευμένοι. Είναι φανερό ότι η Ζημιά της Καραϊσκακης ΑΕ θα είναι ανυπολόγιστη αν σταματήσει η εισροή εσόδων απο τα καλοκαιρινά Scorpions Festivals. Την ώρα του πανικού ασυνείδητοι έρχονται να διασπείρουν ανυπόσταστες φήμες για απόσυρση και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, γεγονός που αν επαληθευτεί μια νέα γενιά EMO αναμένεται να κατακλύσει την Πλατεία Συντάγματος.

1 σχόλιο:

vardaxis koutroumpesis είπε...

Πολύ σωστή και μελετημένη κίνηση..
Γιατί το 2020 αν είμαστε τυχεροί θα παρακολουθήσουμε το πρώτο από τα 6 θρυλικά reunion
"Scorpions Re-United in Greece summer tour(Rocking Around the Aegean)"
με πρώτη συναυλία στη Σχοινούσα

To reunion tour θα πάει άπατο γιατί θα λάβει χώρα
ακριβώς μία εβδομάδα μετά το τέλος του "Onirama Festival-three weeks of peace and music"...festival που θα κάνει το woodstock να μοιάζει με το live της Έλενας Βέντη στο διάδρομο του ΤΕΙ Πάτρας.

Το φεστιβάλ αυτό θα επιλέξει o Jim Morrison για να αποκαλύψει ότι δεν έχει πεθάνει αλλά δουλεύει ως ηχολήπτης του Μύρωνα Στρατή. Mετά το τέλος του 19λεπτου η κλεψύδρα/the end θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του Θοδωρή Μαραντίνη, αφήνοντας ένα Μύρωνα απαρηγόρητο...

Τα 30χρονα ζουζούνια αφιερωνουν τον δίσκο τους "Μιλάμε για το τσαγαλί:Τραγούδια σε ποίηση Δέσποινα Μοιραράκη" στον....
Μύρωνα

Δημοσίευση σχολίου